vrijdag 13 december 2013

September - achterstallig onderhoud

Nu kan ik dit bericht gewoon in September plaatsen en doen alsof 'ie er al lang en breed stond... Ik kan 'm ook op 13 december plaatsen. Met daarbij de melding dat ik niet zo veel toekom aan bloggen (wat jullie vast al hadden gemerkt), maar dat we heus wel dingen hebben ondernomen (vandaar dat gebrek aan blogtijd). Daarbij komt dat de foto's tegenwoordig een beetje versnipperd raken door het huis. Een groot deel maak ik 'even snel' met mijn telefoon, waar ik dan ook vanaf blog. Een ander deel wordt met de gewone camera gemaakt, moet op de pc worden gezet en wordt ook vanaf die plek geplaatst. En weer een ander deel is met Jos' 'echte' camera gemaakt en komt weer ergens anders terecht, waar vandaan ik amper blog. Dus. Dan snappen jullie het ook een beetje. Maar jullie kwamen hier vast niet om van mij te leren hoe ik mijn foto's (niet) organiseer. 

Aan het einde van de schoolvakantie hadden wij onze eigen NBTSP :-). De buurt vierde ook mee.In de zomer organiseerden veranderden we de zolder een beetje en gingen daar weer wat vaker aan de slag. We hebben daar nu verschillende werkplekjes. Ook ligt daar het grootste deel van de boeken en schoolspullen, knutselspullen en wat speelgoed. Ik probeer voor we aan het werk gaan wat 'werkbakken' voor de oudste drie kinderen te vullen (of ze doen het zelf, op basis van een lijstje met 'klussen' die ze die week moeten doen). Inmiddels doet Jona ook al aardig mee. Dat werkt ook beter dan hem maar rond te laten lopen. Hij wil namelijk ook graag groot zijn, dus een beetje serieus werk schikt hem wel. 
We deden ook een hartstikke leuke geocache, ergens diep in het bos. Het was een hele wandeling, maar we hebben hem helemaal uitgelopen en alle kistjes gevonden!We hebben ook nog een bezoek gebracht aan een carillon. We kregen uitleg van een echte beiaardier en mochten het daarna zelf ook nog proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten